Več kot 100 novih interaktivnih nalog

17.09.2015Več kot 100 novih interaktivnih nalog, ki smo jih razvili posebej za jezikovni pouk slovenščine, si lahko ogledate in preskusite na spletni strani www.irokus.si. Naloge so označene z utripajočo vijoličasto puščico in so brezplačno dostopne vsem uporabnikom gradiva Na pragu besedila 1. K reševanju interaktivnih nalog spodbudite svoje dijake.

Do prihodnjega šolskega leta bomo pripravili še interaktivne naloge za delovni zvezek Na pragu besedila 2 za 2. letnik, v prihodnjih letih pa za 3. in 4. letnik.

POMEMBNO OBVESTILO
Obenem vas želimo spomniti, da bo 1. oktobra začel delovati prenovljeni portal iRokus. Uporabniki Rokusovih tiskanih gradiv boste do kompletov še naprej dostopali brezplačno. Elektronska različica delovnega zvezka Na pragu besedila 1 bo na voljo samo z aktivacijsko kodo, ki jo boste uporabniki prejeli po pošti. Dijaki so jo že dobili z delovnim zvezkom. Podrobnejše informacije v zvezi s kodo vam bomo posredovali prihodnji teden.

Za dodatne informacije smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 19 22 ali prek e-pošte ojlb/njlztlbAsplvt.lmfuu/tj.

Nazaj