Vaš brezplačni izvod učbenika Alles stimmt! 2

07.02.2013

Alles stimmt 2Pripravili smo nadaljevanje serije Alles stimmt! – nov učbeniški komplet Alles stimmt! 2, ki je že potrjen. Na spletu si ga lahko ogledate že danes in naročite svoj brezplačni izvod.

Vabimo vas, da obiščete spletni portal www.iRokus.si, kjer si lahko ogledate elektronske različice učbenikov in delovnih zvezkov Alles stimmt! Izdaje so na videz podobne tiskanim različicam – omogočajo pa veliko več! Imajo namreč orodjarno s 17 uporabnimi orodji, v učbeniku in delovnem zvezku pa najdete tudi aktivne povezave do avdioposnetkov, ki so del učnega kompleta (za zdaj so na voljo v kompletu Alles stimmt 1; posnetki za Alles stimmt 2 so še v pripravi). Odprete jih z enim samim klikom na ikono.


Učbenik Alles stimmt! 2 je bil na 154. seji 24. januarja 2013 potrjen za nemščino kot drugi tuji jezik za 2. letnik gimnazije ter 2. in 3. letnik strokovnih tehničnih šol.

Na voljo bo aprila 2013.Naročite svoj brezplačen izvod!
Knjigo najlažje »začutimo«, ko jo primemo v roke ter prelistamo stran za stranjo, zato vas vabimo, da si naročite svoj brezplačen izvod učbenika Alles stimmt! 2. Prijavni obrazec najdete na spletni strani tukaj. Učbenik boste prejeli takoj po izidu, v začetku aprila.

Povabite nas na svojo šolo!
Če želite bolje spoznati serijo Alles stimmt!, nas povabite na vašo šolo. Za vas lahko pripravimo zelo kratko osebno predstavitev učbeniške serije in/ali polurno delavnico o uporabi elektronskega gradiva v razredu.

Datum in uro predstavitve bomo prilagodili vašim željam. Vaš klic ali e-pošto pričakuje ga. Teja Jesenko, ufkb/kftfolpAsplvt.lmfuu/tj, 01 513 46 53.

Veselimo se srečanja z vami!


Nazaj