Vabljeni na webinar: nova učna serija Entre nous za francoščino v srednji šoli

22.04.2016

Vabimo vas na webinar, posebno obliko predstavitve prek spletne konference, ki jo bomo organizirali v sodelovanju z založbo Editions Maison des Langues. Spoznali boste novo serijo Entre nous, ki je že v postopku potrjevanja za francoščino v srednji šoli.

Skozi privlačno serijo Entre nous za francoščino kot drugega oziroma tretjega tujega jezika v srednji šoli vas bo popeljala predstavnica založbe Editions Maison des Langues, izkušena predavateljica ga. Aurélie Buatois, ki vam bo predstavila vse njene odlične prednosti, pa tudi bogato dodatno gradivo, ki je v okviru serije na voljo. Srečanje bo strokovno povezoval g. Marko Drobne, prof. francoščine.

Entre nousBrezplačna predstavitev bo potekala v torek, 10. maja 2016, od 15.30 do 16.30 v predavalnici Založbe Rokus Klett v Ljubljani (Stegne 9 b). Prosimo vas, da svojo prijavo sporočite na e-naslov seminarji@rokus-klett.si do petka, 6. maja 2016.

Darilo za vas!

Vsi udeleženci boste poleg praktičnih daril prejeli tudi brezplačen izvod učbenika z delovnim zvezkom Entre nous 1.

 

>> Potek predstavitve 

Entre nous, edinstvena izkušnja za uspešno in prilagojeno učenje
Serija Entre nous se ponaša z odličnimi metodami dinamičnega in sodobnega učenja francoščine kot tujega jezika. Na srečanju s predstavitvijo serije boste spoznali njeno didaktično zasnovo, zgradbo posameznih enot, metode, ki znotraj njih razvijajo ustno in pisno sporočanje, pestre možnosti za sodelovalno učenja v razredu in še več. Poskusili bomo odgovoriti na aktualna vprašanja, ki se profesorjem porajajo ob iskanju najboljše metode, in motivacijskim dejavnikom pouka. Srečanje bo strokovno povezoval profesor francoščine, g. Marko Drobne.

>> O predavateljici Aurélie Buatois

Po večletnem udejstvovanju na področju mednarodne trgovine in turizma se je Aurélie odločila za spremembo karierne poti. Usmerila se je v jezikoslovje in magistrirala na področju francoščine kot tujega jezika. Kariero je nadaljevala v Braziliji, kjer je poučevala francoščino, še posebej pa se je tam izrazilo njeno zanimanje za dvojezično izobraževanje mladostnikov. Po vrnitvi v Evropo je začela poučevati francoščino v Barceloni in marca 2015 postala pomemben del ekipe založbe Éditions Maison des Langues. Svoje znanje in izkušnje bo Aurélie vpletla tudi v predstavitev serije Entre nous in s tem poskrbela za posebno izkustveno doživetje.

Nazaj