Staro za novo

12.11.2012

Staro za novo

Podatki kažejo, da veliko učencev in dijakov uporablja stare slovarje. S pomočjo učiteljev jih bomo povabili, naj v šolsko knjižnico prinesejo svoj stari slovar, ki je bodisi fizično obrabljen bodisi vsebinsko ali kako drugače zastarel. Za ta slovar bodo prejeli potrdilo o dobroimetju v vrednosti 15 EUR, ki ga lahko unovčijo pri nakupu novega sodobnega šolskega slovarja PONS.

KAKO POTEKA PROJEKT

 1. Prijava knjižnice/šole za sodelovanje: do četrtka, 22. novembra, izpolnite spletno prijavnico, ki jo najdete spodaj.

 2. Pošiljanje potrdil o dobroimetju: na prijavnico napišete okvirno število potrdil o dobroimetju; prejmete jih do začetka akcije. Priložili vam bomo tudi plakat A4, s katerim boste lahko v šoli označili kraj in čas poteka akcije. Za ogled potrdila o dobroimetju kliknite tukaj.

 3. Dodatna potrdila o dobroimetju: če bi vam v času akcije zmanjkalo potrdil in bi potrebovali dodatna, nam to sporočite na e-naslov tbtb/qjqboAsplvt.lmfuu/tj ali brezplačno telefonsko številko 080 19 22.

 4. O sodelovanju v projektu bomo obvestili tudi vaše učitelje: 20. novembra bomo učiteljem tujih jezikov poslali e-sporočilo, v katerem jim bomo predstavili vse podrobnosti in jih prosili, naj s projektom seznanijo svoje učence/dijake. Seveda vam bomo hvaležni, če jih obvestite tudi vi.

 5. Akcija bo potekala v zadnjem tednu novembra (26.–30. november):
  ► učenec/dijak prinese katerikoli slovar v knjižnico (izdajo katerekoli založbe, za katerikoli jezik),
  ► za vsak slovar učenec/dijak prejme potrdilo o dobroimetju v vrednosti 15 EUR,
  ► dobroimetje unovči pri nakupu šolskega slovarja PONS – na hrbtni strani potrdila o dobroimetju je naročilnica,
  ► naročilnico učenec/dijak pošlje na naš naslov (poštnina je že plačana),
  ► naročeni slovar prejme na domači naslov.

 6. Stare slovarje, ki so jih prinesli učenci/dijaki, bomo prevzeli po zaključku akcije. Poklicali vas bomo ter se dogovorili za termin in način prevzema.Prijave knjižnic / šol zbiramo do četrtka, 22. novembra.

Prijavite se tukaj.Hvala za sodelovanje!

Slovarji

Nazaj