Pomembne informacije uporabnikom portala iRokus

17.09.2015PAKET 1: Brezplačni dostop 

Če v šolskem letu 2015/16 poučujete z Rokusovimi tiskanimi gradivi, bo vaš dostop brezplačen. Prijavili se boste z vpisom svojih podatkov. Sistem vas bo prepoznal in vam omogočil dodajanje brezplačnih interaktivnih različic gradiv serije, ki jo uporabljate.
 
PAKET 2: Dostop po ugodni redni ceni
Za učitelje, ki pri pouku ne uporabljajo Rokusovih tiskanih gradiv, bo dostop do posameznih kompletov na voljo po ceni 10 EUR za komplet* (za posamezni razred in predmet) za eno šolsko leto oz. do 31. avgusta tekočega šolskega leta.
 
POSEBNOST
Elektronska različica delovnega zvezka Na pragu besedila 1 bo na www.iRokus.si na voljo samo z aktivacijsko kodo, ki jo boste uporabniki prejeli po pošti. Dijaki imajo aktivacijsko kodo navedeno na notranji strani naslovnice gradiva oz. na priloženem kartončku.

Ne glede na prenovo bodo vse priponke, komentarji in druge spremembe sedanjih uporabnikov, pa tudi uporabniška imena in gesla, ostali nespremenjeni. Za dodatne informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 19 22 ali po e-pošti irokus@rokus-klett.si.

Verjamemo, da bo portal iRokus postal še bolj prijazen in da bo ostal nepogrešljiva podpora pri poučevanju.


 

* Komplet e-gradiva za posamezni razred in predmet sestavljajo vse osnovne komponente, ki jih uporabljate so na voljo tudi v tiskani obliki (učbenik, delovni zvezek, samostojni delovni zvezek …).

Nazaj