seminarji

Angleščina v 1. in 2. letniku gimnazije

Spoštovane profesorice in spoštovani profesorji!

Vabimo vas, da se nam (v prvem delu) pridružite na predstavitvi novega učbeniškega kompleta Založbe Rokus Klett za angleščino v 1. in 2. letniku gimnazij z naslovom Way up Intermediate. Komplet je izdelan v skladu z najsodobnejšimi didaktičnimi pristopi v Evropi in je zelo sodobno zasnovan. Učbenik, ki je delo tuje avtorice, je bil pisan s slovenskimi učenci v mislih, kar je razvidno tudi iz vsebine.

Serijo bomo nadaljevali tudi za 3. in 4. letnik ter tako kmalu ponudili gradivo za angleščino za vse letnike gimnazije.

Drugi del srečanja bo v obliki delavnice. Predstavili vam bomo praktične vidike in zanimive zamisli za poučevanje po novem učbeniškem kompletu Way up Intermediate.

Srečanje bo vodila avtorica učbeniškega kompleta, dr. Joanne Collie.

Vljudno vabljeni!


Joanne Collie je Kanadčanka, ki se je po končanem študiju preselila v Pariz, kjer je tudi doktorirala na sloviti Sorboni. Vrsto let je predavala na univerzah v Kanadi in Veliki Britaniji, vodila izobraževalna srečanja za učitelje, pa tudi poučevala angleščino in francoščino v številnih državah Evrope, Amerike in Azije. Do nedavnega je predavala na Univerzi v Warwicku.

Izkušnje, ki jih je pridobila kot priljubljena in cenjena predavateljica in učiteljica, je strnila v številnih knjigah (vključno z učbeniki), ki so izšle pri založbah Cambridge University Press, Oxford University Press, Loescher, Klett & Balmer in drugih.

V prostem času si rada privošči daljši sprehod, bere, posluša klasično in ljudsko glasbo, pa tudi pogleda kakšen dober film. Eden njenih najljubših je A Prairie Home Companion z Meryl Streep.


Potek srečanj

15.00–15.45 splošna predstavitev učbeniškega kompleta
15.45–16.00 odmor
16.00–16.45 delavnica


Darilo za vas

Za vse udeležence srečanj smo pripravili darilo – učbenik Way up Intermediate ter druge majhne pozornosti.

 

Razpored srečanj
Prijava